Biologische groenten

van People’s Farm!

Biologische groenten

In de boerderijwinkel van De Verkeshof vind je een breed assortiment biologische en seizoensgroenten afkomstig uit de Maasbrese ‘moestuin’ van People’s Farm. Daar telen ze ruim zestig verschillende soorten groenten. En dat zijn niet allemaal standaard groenten!

fresh-raw-vegetables-and-herbs-P3UR5WV-removebg-preview

Vers van het land

Kies je voor biologische producten, dan kies je voor volledig natuurlijke versproducten. Voor groenten en fruit met een van nature knapperige, sappige en volle smaak. Maar ook voor een minder perfecte kromme banaan, kronkelige wortel of hartvormige paprika. Ze zijn puur natuur. Dat voelt gezond, dat proeft gezond, dat is gezond.

’t Verskratje

Boerderijwinkel De Verkeshof is ophaalpunt voor ’t Verskratje van People’s Farm. Daarmee zet je elke week het seizoen bij jou op tafel en maak je kennis met de meest uiteenlopende groente- en fruitsoorten. Benieuwd wat je zoal doet met al die gezonde, biologische producten? Op hun website vind je vele recepten waarmee jij lekker kunt variëren.

Een volledige maaltijd van De Verkeshof

Combineer je de biologische groenten met het natuurlijk en vers vlees uit onze boerderijwinkel, heb je meteen je dagelijkse maaltijd bij elkaar. Hoe praktisch is dat. De belangrijkste, smaakvolle ingrediënten op één plek. Waar je bovendien gratis je auto parkeert.

Boerderijwinkel De Verkeshof: daar komt je eten vandaan